Annuleren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Hiervoor zullen wij 5% van het gehele gecrediteerde bedrag inhouden. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@devloerencenter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Retourneren

U heeft een herroepingsperiode van veertien dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. Voorwaarde voor een retourzending is dat wij het item nog in ons assortiment moeten voeren.Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Hiervoor zullen wij 5% van het gehele gecrediteerde bedrag inhouden.

Kan ik overgebleven pakken retour sturen?

Ja, u kunt overgebleven pakken retour zenden mits deze gesloten zijn en voorzien van originele documentatie. Bekijk de retourprocedure.

Wat als mijn producten beschadigd geleverd worden?

De bezorger zal bij levering vragen om een bevestiging van aflevering. Hier kunt u ook meenemen in welke staat de producten geleverd zijn. Indien het lichte schade aan de verpakking betreft, zal dit geen effect hebben op uw vloer. Betreft het echter schade aan de planken? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij dragen dan zorg voor een spoedige afhandeling en ruilen het product om.

Hoe worden gemaakte kosten van retouren gecrediteerd?

Na ontvangst van uw retour, wordt de betaling per bank voldaan. De betaling zal conform wetgeving binnen 14 dagen na vermelden van een retour plaatsvinden.

Hoe kan ik de producten retour sturen of annuleren.

Klik hier voor de retourprocedure.